top of page

Hej!

Äntligen är min lilla catering igång!

Vi har snickrat, slitit, funderat, smakat och sett fram emot att på något sätt, någon gång kunna få igång vår efterlängtade matlåda.

Det tog lite tid, det kom visst ett barn till och en herrans massa annat ivägen

men nu är vi fyra i familjen och redo att köra igång. Happy days!

Även om namnet antyder någon sorts minimalistiskt storkok så bakas och steks det efter noter och naturligtvis efter dina önskemål i vårt lilla hus.

De snygga bilderna är förresten knäppta av min fabulösa vän Frida.​ Tack!

Priser och fler matbilder är på G...

Förhoppningsvis är sidan självförklarande men om ni har några funderingar

så maila mig gärna.

Men framförallt, spana in menyerna och beställ något gott att äta, jag hjälper dig!

//Marie 

 

  • Många glas att hålla reda på? Sätt en fin lapp  med gästens namn

runt foten på vinglaset, som ju går utmärkt att dricka öl ur,

så har Du även fixat placeringskorten.

 

  • Skriv ut ett körschema och dela ut till toastmastern och cateringfirman.

 

  • Kom ihåg isen! Köp istärningspåsar och fyll upp frysen.

Det går även att köpa isbitar i de flesta affärer.

 

  • Sopsäckar till skräp, ev kompost, aluminium, plast och glas.

 

  • Var ska gästerna hänga sina ytterkläder? Det finns billiga klädställningar.

 

  • Vid födelsedagar och bröllop blir det mycket presenter. Skaffa ett presentbord och se till att det finns blomvaser.

 

  • Vilken musik passar? Ska Ni ha en DJ, liveband eller välja Era favoritlåtar på en Spotifylista? Låt gästerna i förväg få välja sin favoritlåt.

  • Kom ihåg: termosar och mjölk till kaffet, avecglas,

kapsyl- och vinöppnare.

 

 

Att tänka på inför​ festen

bottom of page